Vídeos

Apartat amb vídeos publicats a TED, YouTube, i altres mitjans digitals

Everybody’s Changing | Keane

Cançó de Keane Everybody’s Changing i lletra en anglès i en castellà a a https://es.wikipedia.org/wiki/Everybody%27s_Changing

Idees clau: música

“Fórmula actitud” Actitud | Victor Küppers

18 minuts només, per entendre la Fórmula Actitud segons V.Küppers: (Coneixements + Habilitats ) x Actitud (manera de ser)

Idees clau: vida, pausa, actitud, relativitzar, agraïment, alegria, entorn, il·lusions, acció, coses ordinàries, felicitat, jugar les teves cartes, escollir, entorn i llibertat.

Discurs de Madonna Madonna | Billboard Magazine

Discurs de Madonna (octubre 2016) durant els premis de la música “Billboard Magazine”

Idees clau: discurs, musica, habilitats, feminisme, dones, regals, david bowie, jugar el joc, opinar, món, sexisme, emotivitat, vulnerabilitat, resistència, gratitud.

Connexió plantetària | Mia Astral

Clima astrològic i efectes sobre les cases / persones. Recomanacions astrològiques per trencar patrons de conducta (juliol 2017) (els planetes i els seus moviments de juny a desembre 2017).

Idees clau: patrons de conducta, planetes, energia, eclipses, signes, lluna nova, cicle llunar, resistir, acció, il·lusions, relacions, elecció, connexió.

Richard Davidson| Els 4 components del benestar

Cultivar el benestar és una habilitat . Els 4 components del benestar, i què es considera benestar (traducció del concepte “well-being”), per un dels experts en neurociència (Fundador del Center for Healthy Minds de la Universitat de Wisconsin-Madison, influït per el Dalai Lama actual).

Idees clau: els quatre components del benestar, resiliència, circuits cerebrals específics , neuroplasticitat, oportunitat de millorar el benestar amb la pràctica de la meditació, compassió.

A %d bloguers els agrada això: