Sobre mi

En aquest espai trobaràs informació per reflexionar sobre l’autoconeixement, l’acceptació i la transformació personal .

Em dic Cristina Carbó, i crec que tots, en algun moment puntual, podem necessitar d’algú que ens acompanyi en la cerca del benestar emocional. Alhora, cada un de nosaltres és el seu propi mestre. En aquest camí, per ser millor alumne i mestre, podem inspirar o buscar la inspiració en diferents persones, en diversos llocs, i de diverses maneres.

En aquest blog trobaras entrades, i ressenyes de llibres i potser algun article, i si tens interès en l’apartat sobre mi o calaix de sastre tècniques de creixement o experiències que a mi m’han servit, i de les que en vull fer difusió en aquest blog.

Desitjo que la informació que vagi publicant en aquest blog et serveixi per al teu autoconeixement, amb el desig d’anar descobrint parts d’un mateix o una mateixa que ens ajudin a ser més feliços, i contribuir a un món millor, des de la responsabilitat i la llibertat.

“Tu mateix pots convertir-te en el canvi de que desitges en el món”

De la meva formació destaco el següent:

Certificat de tècniques fonamentals de Coaching (CORE), avalat per la International Coach Federation (ICF). Active Results.

Astrologia Psicològica
La carta natal i l’astrologia ajuden a conèixer’t en profunditat (talents personals, professionals, conflictes interns, potencialitats pròpies, salut,,..) així com a entendre i millorar les relacions amb les persones del teu entorn (familiars, amics, parella…). Formació obtinguda a COSMOGRAMA  i cursos de perfeccionament amb altres astòlegs/astròlogues. Consulta astrològica pròpia.

Màster Kimmon en Entrenament Grafotransformador  a l’Institut KIMMON. Formadora oficial  KIMMON – entrenadora de Programació Neuro Cal·ligràfica per a millorar la intel·ligència emocional.

He col·laborat amb la Universit@rt del Viure (coordinadora anys 2014 i 2015) i en els Cafè Tertúlia de la Fundació Àmbit. El projecte de la Universit@rtdelviure parteix de la premissa que mai acaba el nostre procés d’educació i del convenciment que hem de continuar desenvolupant-nos i evolucionant com éssers humans al llarg de tota la nostra trajectòria vital.

Formació en el Mètode Bengala – Xabela Vargas
1er curs del Mètode Bengala – amb més de 25 anys d’experiència terapèutica en la sanació i entrenament a partir d’aquest mètode- que es basa en la pràctica i coneixement de diferents tècniques personals .

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Universitat de Barcelona (UB) i algun altre títol, i segueixo estudiant EN LA CARRERA DE LA VIDA, i treballant en allò que un dia vaig estudiar … i experiència de més de 18 anys treballant a l’administració local.

Tot i que no m’hi dedico de forma professional, ofereixo serveis de Coaching astrològic:
Sessions de Coaching utilitzant l’astrologia psicològica, entesa com una eina d’autoconeixeement . Posar consciència en la pròpia naturalesa, des de la interpretació de la carta astral, fent especial atenció a la ubicació dels planetes i elements dominants en una carta natal, per descobrir aquells talents i potencialitats d’un mateix 

A %d bloguers els agrada això: