Sobre mi

Sobre la meva formació destaco el següent:

Certificat de tècniques fonamentals de Coaching (CORE), avalat per la International Coach Federation (ICF). Active Results.

Astrologia Psicològica
La carta natal i l’astrologia ajuden a conèixer’t en profunditat (talents personals, professionals, conflictes interns, potencialitats pròpies, salut,,..) així com a entendre i millorar les relacions amb les persones del teu entorn (familiars, amics, parella…). Formació obtinguda a COSMOGRAMA  i cursos de perfeccionament amb altres astòlegs/astròlogues. Consulta astrològica pròpia.

Màster Kimmon en Entrenament Grafotransformador  a l’Institut KIMMON. Formadora oficial  KIMMON – entrenadora de Programació Neuro Cal·ligràfica per a millorar la intel·ligència emocional.

He col·laborat amb la Universit@rt del Viure (coordinadora anys 2014 i 2015) i en els Cafè Tertúlia de la Fundació Àmbit. El projecte de la Universit@rtdelviure parteix de la premissa que mai acaba el nostre procés d’educació i del convenciment que hem de continuar desenvolupant-nos i evolucionant com éssers humans al llarg de tota la nostra trajectòria vital.

Formació en el Mètode Bengala – Xabela Vargas
1er curs del Mètode Bengala – amb més de 25 anys d’experiència terapèutica en la sanació i entrenament a partir d’aquest mètode- que es basa en la pràctica i coneixement de diferents tècniques personals .

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Universitat de Barcelona (UB) i algun altre títol, i segueixo estudiant EN LA CARRERA DE LA VIDA, i treballant en allò que un dia vaig estudiar … i experiència de més de 16 anys treballant a l administració local.

Experiència / Eines de treball:

Coaching astrològic:
Sessions de Coaching utilitzant l’astrologia psicològica, entesa com una eina d’autoconeixeement . Posar consciència en la pròpia naturalesa, des del coaching, i els planetes i elements dominants en una carta natal, des de l’astrologia, per descobrir aquells talents o potencialitats que potser fins al moment de la consulta no havies desenvolupat o no coneixies de tu mateix.

Coaching grafològic:
Sessions de Coaching utilitzant el coaching grafològic (Programació Neuro cal·ligràfica) com a eina per a millorar la intel·ligència emocional. A partir de l’anàlisi de la signatura i del text escrit en un full en blanc. D’aquesta manera es traballa la part concient des del coaching, i la part de l’inconscient, optimitzant resultats, aconseguint objectius, i incrementant la intel·ligència emocional.

Contacte:

Cristina Carbó

Adreça electrònica: ccarboriart@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/cristina.carbo.riart