Recursos inspiradors

En aquest apartat, trobaràs recursos i enllaços a temes que poden ser d’interès, d’ajuda i inspiració. Cada un d’ells té una intenció positiva, i és responsabilitat de cadascú aprendre a descobrir-la. Hi ha diverses eines que poden aportar solucions des del seu propi paradigma , o solucions o respostes davant de fets concrets.

A continuació la meva llista de recursos inspiradors….

Astrologia psicològica: La carta astral conté informació psicològica d’un mateix . Per exemple, indica si la pròpia psicologia està més orientada cap a l’ interior,  és a dir més cap a tu mateix que cap als altres, o si hi ha un  interès per sortir del col·lectiu i ser un individu visible, o si un té interès en ser un més d’un grup de persones. La carta astral et dóna informació de la teva condició natural i de com potenciar-la.  Per consultar la pròpia carta astral: Cosmograma

Escriptura terapèutica:  L’escriptura és una eina ideal per sentir-se millor. A mi em serveix per a poder fer aflorar coses que estan a l’inconscient i que costen de verbalitzar. El centre cultural Grafein, fa anys que fa tallers d’escriptura terapèutica de la mà de Silvia Adela Kohan, autora de “las Guías del Escritor de Alba Editorial”. Tal com diu la Sílvia, escriure serveix per sentir-se millor, per trobar la pròpia veu, o per enriquir el projecte d’escriptura.

Programació Neuro Cal·ligràfica: millora la teva intel·ligència emocional fent exercicis de grafotransformació i reeducant el subconscient, seguint la metodologia de l’Institut Grafològic Kimmon. 

Biografies: Conèixer la biografia d’una persona que m’inspira, o d’un personatge històric, és una manera de conèixer vivències d’aquestes persones, i d’aprendre de la seva experiència.  Per consultar biografies, hi ha diverses webs, com per exemple: Biografias y vidas.

Contes i històries: els contes inviten a reflexionar, i són una manera amena d’adquirir coneixements sobre diverses qüestions. Hi ha molts llibres i pàgines web que recopilen contes populars. Un dels autors a destacar és Gabriel Garcia de Oro i com no Joaquim Carbó i Masllorens

Meditació: per autorregular els pensaments, calmar la ment i focalitzar-se en el present. Com en la resta d’apartats, però aquí especialment, cadascú sap el què li va millor. Des del conscient hi ha unes eines, i des de l’inconscient n’hi ha unes altres. A qui li agradin les teràpies regressives o la Regressió, aquesta es pot fer de moltes maneres, i una de les possibles és la que segeix el mètode Brian Weis, com per exemple la que fa a Barcelona Alex Raco.

Lectures i vídeos :
Llibres i enllaços a vídeos o autors i algun article. Alguns són d’elaboració pròpia, com ara les entrades del blog o l’apartat 
Calaix de sastre  

Exercici físic: està demostrat que l’activitat física beneficia la salut, no només la física, sinó la mental i emocional. Hi ha moltes maneres de fer exercici, i cadascú sap quina és la que li va millor o la que més li agrada: córrer, caminar, practicar algun esport, anar al gimnàs… etc.

 

A %d bloguers els agrada això: