Encambio. Estanislao Bachrach

EnCambio es presenta com un llibre que et permet conèixer els processos pels quals penses, sents, i et comportes d’una determinada manera, per així deixar enrere els hàbits i conductes que no et serveixen. L’objectiu és aprendre quin és el potencial del teu cervell per canviar, i la capacitat que tu tens per modificar-lo. El llibre presenta una forma per conèixe’t millor, com a pas fonamental per aconseguir un major benestar, i les eines per a poder canviar pensaments, emocions i accions que entorpeixen la vida que desitges, amb la finalitat d’aconseguir objectius a llarg termini, personals i professionals.

Estanislao Bachrach és un divulgador de la biologia del cervell, un dels nostres òrgans més complexes i preuat. En aquest llibre, explica la diferència entre la ment (sofware) i el cervell (hardware), tot i que treballen junts i com a equip. Explica que el coneixement del cervell i els canvis a nivell cerebral, són el camí per canviar. Canviar implica acceptar que no sempre estaràs bé, i implica despendre’s del pilot automàtic, que no t’ajuda a que et coneguis millor. Mitjançant l’entrenament i autoconeixement de la ment, es pot modificar l’estructura del cervell, i desenvolupar les potencialitats del cervell.

Des de la meva experiència personal, descobrir aquest llibre ha estat un regal, una sincronicitat d’aquelles que et sorprènen i no et sorprenen … Llegint el llibre, m’he adonat que ja no visc en “pilot automàtic”, i en l’important que és posar consciència en “com em condueixo a mi mateixa”, o en “com reacciono a les diverses situacions del dia a dia”.

Valuós llibre, i valuoses reflexions :

El canvi sempre ha estat difícil, però també inevitable

Canviar és també sinònim d’aprendre i millorar

A vegades et fa tanta por no aconseguir-ho que ni tan sols ho intentes

No hi ha una realitat. Només la que decideixes veure

BookTrailer del llibre: https://www.youtube.com/watch?v=jlujYw9kfaM

Conferència “Claus educatives per estimular la creativitat dels infants i adolescents, una mirada des de la neurociència” a càrrec d’Estanislao Bachrach, autor del best-seller Ágil-mente, dins el marc de les activitats del Programa d’Acompanyament Educatiu de Fundació Catalunya-La Pedrera. (Conferència sobre com estimular la creativitat, i la innovació.)

A %d bloguers els agrada això: