Christina

Nou post ! No estava previst, però ja està fet, hi ha coses que no tenen preu , per la resta, paypal. I és que, com diu Sabina, AL CIELO NO SE VA EN LIMUSINA

El motiu de la nova entrada d’avui és curiós, té a veure amb el meu nom Cristina, Cris, Christina, etc :-), i amb els noms de les persones, i és que de Cristines n’hi ha moltes. El significat de Cristina és, segons wikipedia (castellà): Cristina es un nombre propio femenino de origen griego. Proviene de christos, Ungido, discípulo de Cristo. Encanvi en català Cristina és un municipi de la província de Badajoz,[1] a la comunitat autònoma d’Extremadura. i també Cristina és un nom de dona provinent del llatí o de l’hebreu Crist. També existeix el nom compost Maria Cristina… Etc, i a cada país s’escriu diferent, tot i que en llatí és CHRISTINA.

Total, que per ser una Cristina, no sé si m’identifico més amb una descripció o amb l’altra, i bromes a part, avui em dic oficialment Christina a efectes de marca bloguera.

També hi ha algunes cançons interessants, i personatges que tela marinera.. I aquí ho deixo.

Així que, per anar acabant, a continuació algunes cançons interessants

I perquè no, link a la següent cançó #Joaquin #Sabina i la #Pobre# Cristina

A %d bloguers els agrada això: