#Divendres #dausastrologics #astrologia #la_busxeta

Hi ha espais o llocs amb bona energia, i un d’aquests és el Jardí de Gallimó, a Esterri d’Àneu, que és on faig la tirada de daus astrològics o la interpretació de cartes natals. A mi m’agrada especialment la taula 12, però la imatge és d’una tirada de daus que vaig fer un divendres, en una altra taula.

Per mi, un dels meus racons màgics és l’era, a Esterri d’Àneu, amb la seva gespa, el seu racó de pensar, el seu espai de relax, i amb la bona energia que em dóna, i on recarrego les piles, regant les flors, i regant l’hort, abans de fer una tirada de daus astrals o una consulta astrològica .

El coneix-te a tu mateix és bàsic per a moltes coses, i , l’astrologia, ens ajuda també a arribar a aquest gran què: coneixer-se a un mateix.

Una resposta a «#Divendres #dausastrologics #astrologia #la_busxeta»

  1. ☆▪︎¤《》

    M'agrada

A %d bloguers els agrada això: