Cartes astrals a la fresca

A l’estiu m’agrada dedicar temps al meu hobby, l’ASTROLOGIA . Per aquest motiu qui estigui interessat o interessada en una consulta, pot fer la reserva per whatsapp (655 10 15 78)

@criscarboriart
#astrologia #coneixteatumateix #cartanatal #cosmograma

Aquest estiu, em trobareu a les tardes a la_busxeta: autobús de dues plantes, foodtruck, espai de relax i moltes coses més. La tirada de daus astrològics, per respondre a una pregunta concreta són 5 euros, i la consulta astrològica (1h 30 min màxim) són 60 euros, fins el 30 de julio. El preu durant el mes d’agost és de 75 euros.

Els qui em segui sabeu que m’he format a COSMOGRAMA , que és l’aplicació que utilitzo per a calcular les cartes astrals. Més info: https://www.cosmograma.com/cartas/entrar.php

Octubre de 2017

Per més informació, també pots contactar amb mi a través del FORMULARI DE CONTACTE , per les XARXES SOCIALS o a través del seguent codi QR

Publicat per ccarboriart

Sóc una persona que s'interessa i es preocupa pel seu entorn, de manera reflexiva, valorant diferents alternatives. Sóc perseverant i aconsegueixo el què vull sense forçar les coses o els altres.

One thought on “Cartes astrals a la fresca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: