OOOOOOOM

Oh my god (OMG) seria oh deu meu, cosa que requereix un OOOOOM molt gran. A mi em va molt bé fer OOOM, i també estar en calma i tranquil·litat, com a tothom suposo . Per tant, OOOOM o qualsevol altre mantra tenen un poder psicològic real. Es pot començar per Om, i continuar amb altres sons o paraules que ens ressonin o ens ajudin a meditar.

Segons wikipèdia els mantres provenen de man- (‘ment’ en sànscrit) i el sufix instrumental -tra, que a més, és curiós que literalment es tradueixi com a “Instrument mental”.

Així que avui el post va sobre la meditació, que jo vaig redescobrir gràcies a Ferran Mestanza, a la Casa del Tibet de Barcelona. I com que una imatge val més que mil paraules, us animo a provar la següent meditació:

I una cançó per a la calma i la tranquil·litat és la de Deva Premal & Miten “Calma e Tranquilidade “

I una altra referència que no podia faltar és la de Ohm Mani Padme Hum que es tradueix com ¡oh, la joia de loto!

A %d bloguers els agrada això: