Llegir entre línies ?

Potser ja és hora de llegir entre línies… És a dir, “que no ens enganyin”, o dit en positiu, seria trobar complicitat entre el què ens diuen, ja sigui des d’un llibre, un diari, o inclús la TV, i el què jo com a persona que reb la informació entenc, intentant ser crítica i processar la informació, distingint el què diu aquella informació literal, de la informació que hi ha “entre línies” .
No podem ser mers receptors de la informació, ja que cal saber diferenciar si la informació em farà “bé” o si me la puc estalviar, o si la puc interpretar d’una determinada manera o d’una altra.

A mi sempre m’ha agradat llegir entre línies, tot i que, per la meva manera de ser, sovint també m’ho crec sense posar filtres. Per això vull destacar que últimament no hi ha manera d’estar informada d’alguns temes, perquè la velocitat dels esdeveniments supera la capacitat de generar informació veraç. I m’adono, alhora, que hi ha molta informació que més val ni llegir, o ni escoltar, perquè no em farà cap bé, i perquè probablement no serà veritat.

En resum, que actualment hi ha una sobrecàrrega informativa i que crec que cal posar filtres i llegir entre línies abans de prendre decisions que ens afecten en el nostre dia a dia

Salut !

A %d bloguers els agrada això: