He decidit fer el què m’agrada perquè és bo per la salut

Bon dia

Aquí estic, davant el meu sony vayo, a casa, a Esterri, fent el què m’agrada, o una de les coses que m’agraden, perquè és bo per la salut, o perquè ja tocava, no ho sé. Fa dies que em “ronda” pel cap escriure 4 ratlles al bloc, ara que tinc més temps, i ara que em ve de gust.

La qüestió és que estic contenta, i ho celebro, fent aquesta reflexió. D’aquí una estoneta, quan hagi esmorzat, tinc plans, coses a fer, i això és bo. Sí, estic d’acord que cal viure al present, i més avui en dia, en què estem vivint una situació excepcional…. Igualment, tot i les limitacions, que accepto i intento portar el millor que puc, em busco coses a fer, com ara fer un hort, o escriure més sovint en aquest bloc.

Escric, perquè si, perquè en tinc ganes.

 

A %d bloguers els agrada això: