Clima astral

Últimament sento a parlar bastant del clima astral, o jo mateixa en faig referència entre els amics i coneguts. Potser és perquè estic molt immersa en l’astrologia, i en aquest món o en aquesta disciplina, quan es fa referència a clima astral, ens referim a les posicions en les que estan els planetes, en quins signes, cases…. Per exemple, aquesta setmana el Sol ha canviat de signe, passant de Balança (Libra), a Escorpí. Això en principi marca novetats en el clima astral, o clima astrològic, tant a nivell personal, com a nivell global. I el mateix anàlisi es fa per la resta de planetes que es tenen en compte alhora de fer una interpretació de la carta natal. És a dir, a més del Sol, es tractaria de mirar els efectes de la posició de la Lluna, de Mercuri, de Venus, de Mart, etc . I la cosa es pot anar fent més complexa, en funció de les variables a tenir en compte. Per això crec que són molt útils els breefings o els cosmic reports de diferents astròlegs i astròlogues que quasi diàriament, o setmanalment, fan vídeos, posts a facebook, instagram, i a moltes més xarxes socials, o en articles o pàgines pròpies.

Aquests resums permeten analitzar aspectes concrets, com per exemple quins aspectes fa el Sol amb Júpiter?. Un exemple de vídeo explicatiu és el que trobem a Mia Astral (http://miastral.com/) on parla del Clima astrològic d’aquesta setmana (del 23 al 29 d’octubre de 2017), inclús fent una referència concreta per al dijous dia 26 d’octubre: https://youtu.be/2AjOAakEhV8

No es pot parlar de clima astral sense fer referència als Trànsits, que segons la definició de Cosmograma,  són les condicions climàtiques que es viuen (psicològicament), en un moment donat. Els trànsits es poden consultar des de diverses aplicacions informàtiques, i es recomana mirar-los una vegada un coneix bé la seva carta natal.  Pel què fa als aspectes (línies que uneixen planetes entre ells dins una carta natal), es diu que són el diàleg intern entre les parts. Perquè com en l’exemple del Sol i Júpiter a escorpí, no té la mateixa interpretació si fa un aspecte o un altre (conjunció, quadratura, oposició…). Perquè per exemple l’energia de Sol i Jupiter, no és la mateixa energia que la de Lluna i Júpiter. (Els planetes són diferents i el significat també). També es diu que els aspectes són vincles entre dos energies o planetes. I com es relacionen entre ells és com ho vivim internament en funció de molts condicionants.

Per conèixer més la dinàmica d’aspectes, a continuació un vídeo de Silvia Neira, professora de Casa XI, Escola d’Astrologia i del Postgrau d’Astrologia Humanista a Cosmograma:

Per acabar aquest post, deixo enllaç a la ressenya del Llibre COSMOGRAMA, Una astrologia del Segle XXI, que trobareu a l’apartat Llibres d’aquest blog, o anant directament a:  https://cristinacarbo.com/inici/llibresautoajuda/llibrecosmograma/

Bona setmana de conjunció júpiter escorpio.. i que les oportunitats ens acompanyin !

A %d bloguers els agrada això: