Dimecres

Els dimecres s associen al planeta mercuri. Ah, i abans de continuar, avisar que avui escric des de la tablet ASUS, i que a vegades, com es avui, es nega a posar accents, aixi que si hi ha errades d ortografia es deuen a que estic en vaga de posar accents, guionets, etc. Doncs aixo, es diu que durant els dimecres, pren importancia la comunicacio i tambe la capacitat per anunciar informacio i per entendre o analitzar coses que passen en el nostre entorn immediat.

Com que mercuri es el planeta que regeix als signes de Geminis i Verge, tambe es considera un bon dia per estudiar, llegir, o assimilar conceptes . Aixi que es pot dir que sol ser el dimecres, un dels dies de la setmana en que aquests coneixements es poden exterioritzar millor. Hi ha moltes pagines que parlen d aixo, i tampoc fare aqui una gran explicacio del que suposa mercuri, ja que no es aquest el proposit del post. Pels asceptics, podeu fer una estadistica de si us passa o no, o fer una cerca a internet sobre els dimecres. Jo tinc bastant comprovat que sol ser aixi, i tambe que qualsevol regla te la seva excepcio. Aixi que tot i que no es pot generalitzar, els dimecres, per diversos motius, tambe segons l astrologia, son dies bons per comunicar.

Aquesta nova entrada al blog sobre el dimecres que estic escrivint es per constatar que avui dimecres he rebut una molt bona noticia, via una trucada d un contacte proper, que em proposava precisament un tema molt mercurial, de manera que suposo que la meva intuicio o ganes d exterioritzar aquest fet ha fet que estigui escrivint de nou, precisament en dimecres, tercer dia de la setmana.

A mes, avui es un bon dia per l intercanvi, per fer negocis o establir acords.  Aixi que moltes gracies a mercuri, i a les sincronies de la vida.. als mitjans de comunicacio actuals, i sobretot al contacte proper que ha seguit la seva intuicio i ha contactat amb mi avui.

Share your story here… diu wordpress… Deu ser que ja ho estic fent #4oct #dimecres.

Au revoire… Continuara

A %d bloguers els agrada això: