Home is where the heart is

Ara que ja he estat a Costa Rica puc dir que si que hi ha molts catalans i catalanes, i molta altra gent que no sap ni què és un català.. tot i que aquests eren la minoria, la gent amb la que em vaig trobar coneixia perfectament Barcelona, i encara més durant la setmana de meitats d’agost. Potser per això no em va fer falta anar al Casal Català. A més sempre va bé deixar algo pendent, i així ja es té excusa per tornar.

Mentre un està fora de casa, es pot sentir com a casa. I d’això si que va el post. Perquè “home is where the heart is” o així és com ho entenc jo. Avanço en aquest fi d’etapa i inici de nous començaments escrivint i reconeixent que no sé quin serà el meu proper destí, i alhora sabent que com a casa no s’hi està enlloc. Per mi, l’important és el què transmet la frase en anglès… casa teva és allà on tens el cor i cadascú sap on té el seu cor, o ho hauria de saber .

#novaentrada #obert #15S #continuarà

#17S … I per acabar una de les meves postes i sortides de sol preferides… no puc dir on és 🙂

IMG_20170908_072913

A %d bloguers els agrada això: