Costa Rica

La realitat sempre supera la ficció…

Diu que a Costa Rica una de les colònies més nombroses és la catalana. Si arriba el dia d’anar-hi, i només si sobra temps després de conèixer una mica com va tot per allà, penso que potser estaria bé anar al Casal Català. Podria ser una oportunitat per aprendre algo de com es viu en aquella república centreamericana, tot i que la mirada del turista no acostuma a ser gaire realista… Només espero poder gaudir aviat del destí desitjat. Encara que sigui per pocs dies, m’encanta veure i trobar gent que conec i que viu a l’exterior o que està lluny físicament. Sembla que trobar-se a l’altra punta, sigui on sigui, uneix . Alguns dirien que és un autoenguany, però si ens passa a quasi tots i totes deu ser per algo… Apa, bon estiu, i amb una mica de sort, ens tornem a trobar al setembre !!

Continuarà… Tancat per #vacances fins el 12 de setembre

1-dsc0303

A %d bloguers els agrada això: