I Was Born To Love You

Avui toca escriure, són “deures” a fer per les 11.30h. Vaig al curs de Silvia A. Kohan i Francesc Miralles, i seria recomanable portar alguna cosa escrita. Ja que no tinc impressora i ja que sí que tinc blog, em poso a escriure 4 ratlles aquí… Avui surt aquest post i m’inspiro en la cançó de Queen I was born to love you.

Tots els que estem per aquí la terra, hem nascut per alguna cosa… uns per escriure, uns altres per parlar, uns altres per escoltar… uns altres o la majoria per fer un combinat (amb les proporcions que a cadascú més li escauen), i tots i totes per estimar a algú, començant per un mateix.

Quan Freddie Mercury va composar la cançó, segur que es va inspirar en moltes coses i persones, i com diu la lletra de I Was Born to Love You, vaig néixer per estimar-te. La lletra és optimita i profunda o amb un component emocional com moltes cançons de Queen, per exemple who  wants to live for ever.

La cançó explica una història, que jo desconec… llegint una mica he vist que la cançó ha estat utilitzada com a versió per un videojoc musical on Leonardo Da’ Vinci tracta de conquistar una dona que és la que pinta en el quadre de La Mona Lisa. Si jo hagués d’associar-li història per a aquesta cançó, se m’acudeix que podria ser la d’algú que està en estat de gestació, un nadó, i que abans de néixer té un somni en forma de cançó, on es veu de gran cantant-li a algú la cançó.  O també podria ser la història d’una persona que està “falling in love” i somia la manera en com seduir a l’altra.

I així comença el dia d’avui per mi… escrivint i a punt per un matí “mercurial” a tope !

I com diria Freddie Mercury, I was born to love you every single day of mi life…. 😉

A %d bloguers els agrada això: