Navegar

El setembre és un mes que podriem dir de transició, al menys per mi, amb dates especials com ara la festa de l’11 de setembre, o la del 24 (la mercè, i altres festes); és també una època de tornada -si fas vacances a l’agost- i també d’anada cap a un nou trimestre, de cara a la tardor. Amb el canvi de temps, i el canvi d’hora, acaben activitats més d’estiu i comença la tardor, i segueix el cicle d’hivern, primavera… i la sensació a vegades és de transició d’una època de l’any a una altra.

Els canvis de mes i de llunes, a mi em recorden que la vida és un cicle, de canvi i moviment, de seguir a “la roda”, també, però el tema que jo vull tractar és el d’aquell canvi de ritme a vegades es nota més, i a vegades no tant. Ahir em van preguntar si notava els efectes de la lluna plena. I la veritat és que en aquell moment no era conscient de que els estava notant, però es noten, i diuen que les dones encara més. I és que ahir hi havia “full moon”.

El tema de la lluna i els seus efectes, em va arribar també fa poc per un whats app, amb un adjunt que explicava molt bé el significat dels quarts creixents i decreixents de la lluna. I és que un cop passada la lluna plena, ve la lluna decreixent . El més significatiu què dèia l’arxiu adjunt sobre el quart decreixent o quart minvant i la seva influència: desintoxica, enforteix, invita a l’esforç i al consum d’energia. I com més a prop estigui de la lluna nova, més fort serà l’efecte de la seva influència. (És bon moment per tallar les ungles si un vol que no li creixin, i també és un moment en el que el cos assimila menys substàncies nutritives o curatives). I pel què fa a la LLUNA NOVA, és el començament del cicle en el que la nit és totalment fosca i el sol i la lluna s’oculten. Es sembra alguna cosa.  Com diu Sergio Trallero ” La consciència no té perquè reconèixer-ho, ja que l’acció és més inconscient i no manifestada”.

Per contra, el quart creixent sol estimular, i és senyal de fertilitat i prosperitat. És temps de plantar, emmagatzemar energies, i bon moment per obtenir millors resultats; i també com més proper estigui de la lluna plena, millor serà l’efecte de la seva influència. (A nivell físic les carències són més fàcils de corregir, per exemple minerals i vitamines s’assimilen més fàcilment). I AMB LA LLUNA PLENA COMPTE, que surten els llops :-). I més seriosament “és el moment de màxima llum o reflex de la llum a la nit. És quan es materialitza lo sembrat”. Diu que és quan “hi ha consciència i tensió” (son els moments de correcció, emocions… etc).

I tu, notes la lluna plena? Quins projectes has culminat ? I quins projectes tens ? Atenció, la propera lluna decreixent és el 23 de setembre. I si vols iniciar coses noves, tingues en compte que la propera  lluna nova serà en 14 dies aproximadament, en concret, l’1 d’Octubre. Ah, pot ser que per ser diumenge la que escriu estigui reflexant més els efectes de la lluna , i és que els efectes duren dos dies, i en aquest cas pot ser que notem els efectes tota la setmana posterior de la lluna plena .

I per acabar, bon diumenge ! I tot i que no he anat a navegar, aquest post va pels navegants. I que no pari la música

A %d bloguers els agrada això: