Bye Bye, Hello Hello

I say goodbye, and you say hello, m’ha semblat una cançó interessant per al dia d’avui. S’acaba l’agost, i comença el setembre.. però l’estiu continua; és qüestió d’actitud. I si s’acaben les vacances, és perquè hi ha feina, i per tant és una qüestió a celebrar, i a gaudir, tant del què comença com del què acaba.

Aquest 2016 dic adéu a les vacances, amb energies renovades, i sent conscient de que el flow de l’estiu va molt bé, per carregar i descarregar emocions tant a nivell físic, emocional, mental, i sobretot relacional -aquí crec que és on es cometen més errors i aprenentatges-. I a nivell més terrenal, per mi aquestes últimes setmanes han estat profitoses, perquè he aconseguit dir adéu al cotxe (venut per fi !), i sense voler, goodbye al mòbil també, només era nou i m’ha durat 5 mesos… però per sort cap més pèrdua, sobretot cap de les greus. Es pot dir, en general, que es pot aprendre a desprendre’s de coses, mentre que de persones ja costa més, i al cap i a la fi, cada recipient, gran o petit, és també un recipient d’emocions, sensacions, vivències… que ja han passat, i queda el record, que no es perd..o que fins i tot es pot reciclar . És allò del continente i del contenido en castellà.

Total, que el final de l’estiu costa perquè implica deixar anar sensacions, olor de vacances, actituds i moments que costa més que es repeteixin durant l’any.. i si hi ha una bona actitud, i no ens deixem portar per la rutina, l’estress, o l’emoció que sigui, es gestiona millor i s’entrenen uns músculs invisibles (o que no es veuen a primera vista); i si no pots, com diuen alguns i algunes, dejate en paz..🙂

Com diu la cançó… go, go, i a continuar rodant i en moviment…  i tampoc cal que sigui com un ventilador, que aturar-se (stop), i tenir temps per planificar i reflexionar també va bé.. :-), o potser no, depende. I tu, quines preguntes et fas ? I don’t know why you say goodbye and y say Hello … and y say go go go… Uhhhh. Fins a la propera !

A %d bloguers els agrada això: