Escrivint… 

Nova pàgina per anunciar activitats (a partir del setembre/octubre). Informació en breu. Seriously, iras en serioza, il va en serieux… va en seriós, va de debò . Des del blog i des de facebook: es proposaran activitats a partir de finals de setembre i principis d’octubre .
Informació dels esdeveniments : https://www.facebook.com/ccarboriart/

Una pista: pot tenir alguna cosa a veure amb el què diu un dels llibres escrit per Silvia Adela (Grafein), i en concret amb el subtítol del llibre: Tu compañero ideal es una naranja entera como tú. Així que va del color taronja, i del teu propi color..o colors. I en la contraportada el millor, que reprodueixo a continuació:

No busques a tu media naranja
Tu compañero ideal es una naranja entera como tú
Silvia Adela Kohan

“La existencia de una media naranja que se ha de encontrar con la ayuda de la suerte no es más que un tópico. Nuestras medias naranjas se multiplican por el número de etapas que pasamos en la vida; los condicionantes familiares y culturales que determinan un patrón de hombre, o aque que concebimos como ideal en nuestra primera juventud, no deben marcar nuestra elección. En la base de todas las relaciones humanas está el eterno lema “conocete a ti mismo”. Y a ello nos ayuda este libro, invitándonos a reflexionar sobre nosotras mismas y sobre diferentes “modelos de hombres” -i jo penso, o hombres modelo – :-). I continua….A partir de aquí hemos de comenzar a asumir riesgos, con el corazón y la razón actuando al unisono, pero teniendo muy en cuenta que el “nosotros” se construye con un “tu” i “yo”-i jo penso, Siliva, ole, frase genial – i acaba com no podia ser d’altra manera:
Dos individualidades definidas que deben complementarse sin renunciar a su propio ser. 

I això no vol dir que no et puguis menjar una media naranja o que comparteixis amb la teva media naranja, o amb la teva naranja entera les teves coses. Només són reflexions i paraules, o suggeriments, que si vols agafes, i si no vols no. Depende. En el meu cas, és força coherent amb el meu moment present. M’ho puc dedicar a mi mateixa, i també al del pendiente, arracada en català. (I no em feu molt de cas que avui estic una mica loquita.)

Continuarà …

A %d bloguers els agrada això: