Llunes del mes de maig

Llunes del mes de maig de 2016Avui la lluna torna a estar en Quart decreixent, és a dir la zona “clara” es va fent petita, i la zona “fosca” es va fent gran; i és d’esperar que seguirà el seu curs fins el 5 de juny, que hi haurà lluna nova. La lluna o les llunes del maig, han passat pels signes de peixos , aries, taure, geminis, cranc, lleo, verge, balança, escorpí, capricorn, aquari, peixos (ahir) i fins dimarts que ve que entrarà a ARIES. Simbòlicament, es diu que entra al signe d’aries que es representa amb un símbol concret, i que s’expressa d’una determinada menera, i no afecta a tothom per igual. I el mateix passa amb la resta de signes. També hem anat passant de lluna nova (el 6 de maig), a lluna creixent, el 13 de maig, després a lluna plena, el 21 de maig, i fins avui a les 12.11.59 que entrar[a en la fase decreixent, completant un nou cicle.

Segons l’astrologia, la lluna és un dels elements importants per analitzar una carta natal, ja que representa emocions, sentiments i relacions afectives. La influència llunar es nota més durant les primeres etapes de la vida: infància, adolescència… i va perdent capacitat d’influència, per dir-ho d’alguna manera, en els individus a mesura que van madurant. Tot i que no es pot generalitzar. També es diu que és el símbol de la dona, de la feminitat, la mare… etc i més coses. Si mirem el signe on tenim la lluna en la pròpia carta natal, podem obtenir informacio sobre les reaccions més immadures o instintives davant els estímuls externs.
Per ampliar el que he escrit en altres posts sobre la lluna, dir que en astrologia s’utilitza l’eina de la revolució llunar per a obtenir informació sobre el moment en el que la lluna torna a la mateixa posició que tenia el dia que un va néixer , és a dir, es calcula a partir d’eines informatiques qprogramades pet dir quan comença un nou cicle, cosa que passa cada  28 dies aproximadament, i 13 cops l’any.
El seguiment de la forma de la lluna no només es pot veure des del punt de vista astrològic, també es fa des del punt de vista de salut, de fer créixer els cabells o de plantar en un hort. El què jo vull dir és que si les llunes ens afecten o no dependrà en part d’un mateix, i alhora ens influenciaran també sense que en siguem massa consients (i volguem o no); i, que igual que és convenient una bona gestió de les emocions, no està de mes saber com el canvi de lluna per fase o,  el canvi de lluna per signe ens influeix.
Consultant https://carta-natal.es/calendario-lunar/mayo es pot veure que avui la lluna està peixos. Si aquesta lluna és la mateixa que hi havia el dia que un va néixer, doncs segurament estarà més sensible a aquesta Lluna peixos. Es diu que les persones amb lluna peixos, sóon persones sensibles, influenciables, somiadores o compassives. I també ingenues, romàntiques, sentimentals i poc realistes. Si ets un d’aquests o d’aquestes, vigila doncs i no et deixis arrossegar per la lluna o oblidar els teus propis interessos o necessitats entregan-te als altres fins a aquest punt. Perquè a la lluna, millor fer-li una mica de cas, o no, depèn, però almenys escoltar – la. O ressignignificar-la. O reiventar-la 🙂
I si hi ha una cançó que expliqui la lluna a peixos per mi és aquesta:

Continuarà…

Bon diumenge !

A %d bloguers els agrada això: