Like all explorers, we are drawn to discover what’s out there without knowing yet if we have the courage to face it. -Pema Chödrön

A vegades una imatge val més que mil paraules, o una cançó, el mateix. Hi ha coses que no tenen explicació, o tenen l’explicació que li vulguem donar. Algunes frases ens inspiren, com ara podria fer-ho la següent:

Like all explorers, we are drawn to discover what’s out there without knowing yet if we have the courage to face it de Pema Chödrön . Aquesta frase es pot traduir a “Com tots els exploradors (i exploradores), ens sentim atrets per descobrir què hi ha, sense saber encara si tenim el valor o la confiança per descobrir-ho .

Què et suggereix la imatge ? Quina mena d’explorador o exploradora ets ara mateix ?  Quin mapa fas servir ? O vas sense mapa físic ? A mi em suggereix moltes coses, coses que ara no venen al cas. La qüestió és, ets o sóc conscient de les preguntes que em faig? i de les respostes que em dono ? No és tant si és encertat o no el què ens preguntem i responem, o si, el principal és ser conscients de les converses que tenim amb nosaltres mateixos, amb les persones del nostre entorn, i amb el món, o el més enllà.

Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Els_Encantats.JPG

cropped-els-encantats21.jpg

A %d bloguers els agrada això: