Tú ets els teus projectes i més

Tot i que segueixo creient en la idea de que “tu ets els teus projectes”, també es veritat que últimament m’adono que la manera com aquests es concreten moltes vegades no depen d’un mateix. Hi ha un ordre en el caos, que fa que el que m’agradaria aconseguir, ho aconsegueixo, però no de la forma com jo havia previst. En fi, es important per mi entendre que hi ha coses de l’exterior que es concreten d’una manera inesperada i espontània, i diferent a la que estava prevista. Per exemple, fa temps que em vaig proposar escriure mes sovint en aquest blog. Així ho expressava en una entrada antiga. I aquest propòsit s’ha concretat. Així que, a per el tema següent !! No sé què serà el següent….

Un altre tema que m’ocupa aquest 2015-2016, a més d’escriure puntualment en el blog, es anar a les classes d’astrologia els dimecres. Com cada dimecres, hi ha interès i ganes d’aprendre coses noves i de passar-ho be. La veritat és que no se quin tema toca avui, el què si se es que aprofitaré les tres hores “a tope”, perquè no ho se fer d’una altra manera. Segurament, perquè el camp energètic que hi havia en el sistema solar el dia que vaig néixer m’influeix alhora de ser com sóc.


pleyades_espiral
Us deixo un enllaç molt interessant on s’explica be aixòde la influència de l’energia del sistema solar en les persones que vivim a la terra.

Són 5 minuts de  reportatge a l’astròloga Martina Carutti:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/a-punto-con-la-2/punto-la2-planetas-12abr/3565272/

Salut !

A %d bloguers els agrada això: