Mantra per posar consciencia en el moment present

Tots tenim una part fosca, ens agradi o no. Un exemple de la part fosca de les persones, la veiem en els polítics, que són un conjunt de persones que, per la feina que fan, tenen més visibilitat que la majoria, ja que la professió que tenen ho requereix. Perquè s’entengui millor el què vull dir, comparteixo l’enllaç del següent vídeo sobre els 4 polítics que es van presentar a les eleccions generals del passat 20 de desembre, i que es pot consultar des de http://cosmograma.com/cineforum.

La idea és: millor conèixer la part fosca d’un mateix per a poder gestionar-la i no esperar a que surti un dia, sense ser-ne conscient, perquè aleshores qui mana es l’inconscient, i ja l’hem espifiat… o no… perquè qui diu que posar consciència a la part inconscient sigui dolent ?.

Tornant amb els mantes… i en la idea de com aquests poden ajudar a posar consciència al fet de que tots tenim un tresor a l’interior, us animo a buscar un mantra per a posar consciencia en la part menys fosca, i de més llum de cada un de nosaltres, per contrarestar la part fosca a vegades inconscient.

9. Soledad

Carta del tarot de la soledat, on soledat s’interpreta com la presència d’un mateix

Bon divendres !

A %d bloguers els agrada això: