Llunes del mes d’abril 2016

Pensant que tenia pendent escriure un post sobre les llunes del mes d’abril, aquí estic, escrivint, però abans volia aclarir una mica el tema de les fases llunars. Un tema bàsic, és que cada any, la lluna realitza 13 voltes a la terra. I cada cop que fa una volta tarda 28 dies aproximadament…. A més, la terra, a la vegada dóna la volta al sol, i com se sap, tarda 365 dies.  A partir d’aquí, la cosa es complica, i hi ha mil interpretacions, i explicacions… i per això estan els astrònoms i els professors, o l’auto recerca 🙂

Lo curiós, per mi, és que fa temps que vaig descobrir el calendari de les 13 llunes, ja fa uns anys, deuria ser cap al 2004 o 2005, durant una escapada al Marroc.  I recentment, he tornat a redescobrir el Calendari Maya, gràcies al viatge que he fet per setmana santa a la riviera maya, Cancún, Mèxic.

maya imatge del calendari maya

Per mes informació: https://es.wikipedia.org/wiki/Calendario_maya

L’important a més a més del què pugui voler dir un calendari o un altre, per mi, és la sincronia que hi ha darrera els meus viatges. Una curiositat, és que al 2004 vam ser tres amigues que vam aventurar-nos, i ara al 2016 s’ha repetit una altra vegada, que ens hem ajuntat tres amigues; diferents, però amigues, tant les d’ara, com les d’abans. Quins records i aprenentatges!

Si algú té curiositat o li interessen aquest tema o similars, us deixo enllaç a les formacions/cursos relacionats amb l‘astrologia psicològica, i amb una visió dels professors de cosmograma, que es realitzen des de Cosmograma per aprofundir en determinats temes:

Monográficos teórico-prácticos independientes durante los fines de semana de este verano

Continuarà…..

A %d bloguers els agrada això: