Llunes del mes de març 2016


Avui la lluna està en Quart creixent: aquesta lluna està en fase creixent perquè la zona “fosca” es va fent petita, i la zona “clara”, es va fent gran. Visualment, seria la lluna que està a la fila de dalt, en el segon lloc, tal com es veu en la imatge següent:

Cuarto Creciente

I què vol dir una lluna en en fase creixent? Doncs que cal prendre consciència d’alguna cosa, i que no s’ha d’abandonar i cal insistir i tenir fe. I com diuen a Cosmograma, hi ha un simbolisme astrològic de les fases llunars, tal i com s’explica en un article de Sergio Trallero, que podeu consultar a:  http://www.cosmograma.com/fases-lunares.php, i que comença dient que “En el Cosmos todo responde a Ciclos, desde lo más pequeño a lo más grande, pero hay un ciclo que nos es muy próximo y familiar: las Lunaciones.”

Avui  la lluna ha entrat al signe de Cranc. Simbòlicament, es diu que entra al signe de cranc, que es representa amb un símbol concret, el 4rt de la primera fila de la imatge següent:

Géminis

I què vol dir que la lluna entra a cranc ? Doncs diverses coses. La principal és que la lluna es troba molt còmoda al signe de cranc, ja que astrològicament es diu que està a “casa seva”. Així, és d’esperar que els propers dos dies, això ens influirà d’una determinada manera, que dependrà de la nostra carta natal, és a dir del dia que vam néixer.  I en dos dies, és a dir el divendres 18, la lluna entra a Lleó, i això ens influirà d’una altra manera… No entraré en més detall dels significats, ja que hi ha molts articles a internet que entren en profunditat en interpretacions astrològiques, i tampoc és la meva intenció. Fent un resum, es pot dir que la lluna, en general, representa les emocions i la part femenina, i que s’associa també amb la mare, i amb lo femení .. A més, segons diuen els astròlegs, la seva posició en la carta natal de cadascú, ens parla de la infància i de la relació amb la mare… I com que precisament avui és l’aniversari de la meva mare, segurament per això estic escrivint aquest article. Així que mama, moltes felicitats i endavant 🙂

lluna

Per anar acabant, comentar que hi ha dues eines molt interessants en astrologia, que es diuen Revolució Solar, i Revolució Llunar, que són eines que fan servir els astròlegs, i que serveixen  per orientar en la presa de decisions:
– La revolució solar: que és la carta astral calculada pel moment en el que el Sol torna a la mateixa posició que tenia el dia del naixement de la persona, completant un cicle anual, i
– La revolució llunar:  que serveix per mirar el signe zodiacal en el que es troba la lluna (en la carta astral).
Si voleu més informació, la podeu trobar, per exemple a: Revolució Llunar a https://carta-natal.es/revolucion-lunar.php i Revolució Solar a: https://carta-natal.es/revolucion-solar.php

I com que jo aquest divendres començo una setmana de vacances, doncs aprofito aquesta ocasió per escriure aquestes 4 ratlles sobre la lluna d’avui… i començar un cicle d’articles sobre la lluna i els mesos de l’any, començant per les llunes del mes de març.

Si voleu veure el Calendari llunar 2016, recomano dos enllaços:
Calendario de fases lunares, ingresos lunares, eclipses de Sol y eclipses de Luna para el año 2016: https://carta-natal.es/calendario-lunar/Marzo/
Calendari de les llunes:
http://parcs.diba.cat/documents/75109/15901902/p09d129.pdf/261a5ea7-0817-46f7-b0ea-56e46fe8c767

Continuarà…..

Bona pasqua !

A %d bloguers els agrada això: