PNC

La programació neuro cal·ligrafica (PNC) en la que es basa el mètode Kimmon consisteix en un entrenament de nou mesos per a reforçar a nivell inconscient diverses característiques de la pròpia personalitat : autoconcepte, optimisme, perseverança, extraversió, empatia, gestió emocional, paciència, proactivitat i gratitud.  Com ? Doncs realitzant uns exercicis grafològics diaris, escoltant aquestes mateixes frases a la nit, i l’elaboració d’una redacció setmanal .

El primer pas de la PNC consiteix en millorar el propi autoconcepte a través del redisseny de la signatura. Per començar,  fixa’t en com firmes. ¿Firmes amb el nom i el primer cognom de forma legible ? O suprimeixes el nom o el cognom, o poses només les inicials? Et tatxes ? La firma i la rúbrica mostren com som, per això per com diu Quim Valls, “Dime como firmas y te diré quien eres”.

A www.institutokimmon.com pots trobar videos tutorials de com redissenyar la teva firma i així millorar l’ autoconcepte.

Realitzo sessions de Coaching utilitzant la Programació Neuro cal·ligràfica com a eina per a millorar la intel·ligència emocional. Amb el coaching grafològic, pots realitzar el mètode KIMMON de forma inidividual, més un mínim d’una sessió mensual amb mi, la teva formadora KIMMON. D’aquesta manera es treballa la part conscient des del coaching, i la part de l’inconscient, optimitzant resultats, aconseguint objectius, i incrementant la intel·ligència emocional.

targeta cristina1

Si t’interessa fer el mètode kimmon amb mi, contacta’m: ccarboriart@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: