L’escencial són les vivències, no els aconteixements

Frase per a reflexionar…. L’escencial són les vivències, no els aconteixements

Una mateixa circumstància, pot ésser viscuda de forma diferent per a dos o més persones. Està clar que els aconteixements positius porten més aviat a vivències positives, i que els aconteixements negatius afavoreixen que tinguem una vivència negativa, però tenir present que és així, perquè ho permetem, és una altra cosa. Per mi, tant o més important és com et prens el què passa, que el què passa.

 Les vivències personals són aquells aconteixements que recordem perquè n’hem après alguna cosa, o perquè ens han marcat d’alguna manera. Depèn de la persona, les vivències seran diferents; encara que els aconteixements siguin els mateixos. Així, és important ser concient de com vivim les circumstàncies que ens toquen, i de l’aprenentatge que en fem. Sovint agafar distància d’un aconteixement, ajuda a acabar de tenir una visió més global de l’aconteixement i de la vivència.

Com que tinc temps, i perquè a l’Octubre començaré amb el curs d’astrologia, estic llegint llibres sobre els signes del zodiac, les cases, els planetes, etc. En bona part m’he apuntat a Astrologia, per a tenir eines per a l’autoconeixement, i el coneixement dels altres. Perquè conèixer les meves limitacions, i els meus talents, és una cosa que m’interessa. La frase “l’escencial són les vivències, no els aconteixements” ens afecta a tots, i a mi, en concret, com a persona del signe Taure, ho interpreto com que em toca saber conviure amb energies de transformació psicològica i espiritual, que impliquin autoacceptació.

Així doncs, per a mi, i per als taure en general: “acceptar-se a un mateix, i acceptar el que passa és donar un gran pas cap al propi procés de desenvolupament” (Psicología astrológica. Los signos del zodiaco. Louise Huber). També implica, saber relativitzar les desilusions i les experiències doloroses. Així dons, el pensament a tenir present en el meu cas és : «Veig, i quan l’ull està obert, tot s’il·lumina.» , que segons Louise Huber vol dir que Tauro ha d’arribar a veure. La ceguera ha de donar pas a la visió espiritual, és a dir a la correcta orientació interior. Finalment, això dissiparà les il·lusions i els miratges autogenerats, i la autocompassió que l’atormenta quan no pot acoseguir el què desitja.

A %d bloguers els agrada això: